+30 2310 220103    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 

- Early Bird (Μη επιστρέψιμη/ μειωμένη τιμή):​ Για την κράτηση αυτή απαιτείται ​πλήρης εξόφληση (προκαταβολή 100%)​ . Δεν γίνεται αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης. Σε περίπτωση αλλαγής, ακύρωσης  ή μη εμφάνισης, θα χρεωθεί το συνολικό κόστος της πλήρους διαμονής σας. 

- Standard Rate (Κανονική Τιμή): ​Για αυτήν την κράτηση απαιτείται​ ​προκαταβολή 30%​. Ακύρωση ή αλλαγή της κράτησης ανά πάσα στιγμή συνεπάγεται την απώλεια της προκαταβολής. Αναμένουμε να διευθετήσετε το λογαριασμό σας (Πλήρης Πληρωμή της Πλήρους Διαμονής σας) ​ 7 ημέρες πριν την άφιξή σας.​ Διαφορετικά ​η κράτησή σας θα ακυρωθεί και η προκαταβολή σας θα χαθεί​. 

- Standard Rate (Κανονική Τιμή / Τελευταία εβδομάδα): ​Για αυτήν την κράτηση απαιτείται πλήρης εξόφληση της συνολικής διαμονής σας.    

 

Ασφαλής πληρωμή μέσω του κουμπιού PayPal (πιστωτικές και χρεωστικές  κάρτες / λογαριασμός PayPal):  

Πληρωμή στο ​Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.​ (Όνομα: ECLECTIC/ Επίθετο: LIVING) χρησιμοποιώντας ​το λογαριασμό σας στο PayPal.  

Με χρήση της ​πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας​ (​δεν χρειάζεται να έχετε δικό σας λογαριασμό​ ) 

 

Μπορεί να ισχύουν ειδικοί κανόνες.​ Δείτε τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες (εάν  υπάρχουν) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης ("Λεπτομέρειες πακέτου").     

 

ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ (Τηλέφωνο, e-mail, Walk-In) 

- Απαιτείται προκαταβολή 30%. ​Η πληρωμή πρέπει να γίνει και να επιβεβαιωθεί μέχρι​ 3  ημέρες από την κράτηση. Διαφορετικά η κράτησή σας θα ακυρωθεί. 

- Η κράτησή σας θα εκκρεμεί μέχρι να ολοκληρωθεί και να επιβεβαιωθεί η πληρωμή  (Κατάθεση). Θα σας αποσταλεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης.  

- Περιμένουμε να διευθετήσετε το λογαριασμό σας (Πλήρης Πληρωμή της Πλήρους  Διαμονής σας) ​7 ημέρες πριν την άφιξή σας.​ Διαφορετικά ​η κράτησή σας θα ακυρωθεί και  η κατάθεσή σας θα χαθεί​ . 

- Μετά από αυτό το σημείο (Πλήρης Πληρωμή της Πλήρους Διαμονής σας) το ποσό  πληρωμής σας ​δεν επιστρέφεται​ και δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή / ακύρωση.   

- Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεωθεί το ​συνολικό κόστος​ της κράτησης. 

- Πληρωμή στο ​ECLECTIC LIVING PC​ (Τα ονόματα και οι ημερομηνίες κράτησής σας  απαιτούνται). 

EUROBANK (BIC: ​ERBKGRAA​) 

• IBAN: ​GR2902601220000480200773826  

• Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0122.48.0200773826 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (BIC: ​PIRBGRAA​) 

• IBAN: ​GR3401722330005233089007472 

• Αριθμός Λογαριασμού: 5233089007472 

NEWSLETTER ΕΓΓΡΑΦΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Weather data OK.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
16 °C
Weather details